Týka sa aj teba nová doba?

Geniálna trojica Braden – Lipton – Dispenza veľmi výstižne opisuje podstatu nadchádzajúcej zmeny.

TOTO SI PREČÍTAJTE POMALY A POZORNE

Na Zemi v tejto chvíli prebieha masívna zmena k lepšiemu. Nedočítate sa o nej v správach, ani sa nestane virálnou. A ak ju nebudete priamo hľadať, tak si ju ani nevšimnete.

Táto zmena prebieha priamo v ľudských srdciach. Ľudia si uvedomujú, že sa stávame tým, na čo upriamujeme pozornosť. A tým, kým sme sa stali, ovplyvňujeme aj realitu.

Ľudia si uvedomujú, že „bojovať“ nemá zmysel, a že sústrediť pozornosť na chaos je márne. Potichu sa každý začína sústreďovať na vytváranie svojej verzie neba na zemi. Uzdravujú sa a sústreďujú sa na vytváranie väčšej krásy.

Ľudia si uvedomili, že to, čo ich ochráni pred manipuláciou, a čo im umožní stať sa tou zmenou, ktorú chcú vidieť, je, že sa prebudia do svojej vlastnej božskosti.

Táto zmena prebieha celými národmi, no nie je ľahké spozorovať ju. Jej sila rastie. Nie v zmysle schopnosti bojovať, pretože každý boj je len zárodkom ďalšieho boja. Rastie jej schopnosť vytvoriť taký krásny svet, že sa ostatní budú sami chcieť pridať.

Raz nastane deň, kedy by možno aj niekto chcel rozpútať vojnu, no nik sa nepridá. Frekvencie vojny, nenásytnosti a manipulácie už nebudú schopné existovať v realite plnej suverénnych prebudených ľudí, žijúcich v spojení so svojou božskosťou.

A teraz sa trochu uvoľni, lebo presne to je prvý krok k tomu, aby sa naša bytosť začala očisťovať a uzdravovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *