Účinná očista štyrmi vetami

Chcem vám odporučiť jednoduchú očistnú terapiu, ktorá má veľmi široký záber účinnosti. Ak máte konflikt, trápenie alebo zlú spomienku, budete prekvapení, ako sa vám uľaví.

Tipujem, že mnohí túto metódu poznáte, ale zopakovať si overené postupy je na úžitok. Ja ich striedam, aby sa mi nič nezunovalo. Vo svete je Ho oponopono dosť obľúbené. Pôvod má vraj niekde u Indiánov.

Pozostáva zo 4 silných slovných spojení, ktoré sa opakujú dookola. Urobte si teda kľudnú chvíľku, aby ste aspoň 4-5 minút mohli precítiť energiu týchto slov. V angličtine je to takto, preklad nasleduje nižšie:

    • I am sorry
    • Please forgive me
    • Thank you
    • I love you

Hľadajte si v slovách významy, ktoré vás posilňujú, pozdvihujú. Vyskúšajte použitie v rôznom kontexte. Preskakujte námietky mysle, teda také významy týchto slov, ktoré by vás mohli rušiť. Myseľ je šikulka – na všetkom vie nájsť chyby.. ; )
Ak sa predtým hlboko uvoľníte, dá sa to použiť ako programovanie podvedomia. Poradie si môžete prehadzovať podľa toho, na čo myslíte alebo len tak, pokusne.

Ho oponopono, ako to vnímam, mení nastavenie mysle, rozvíja schopnosť pokory a otvára moje srdce uvedomeniu, že sme všetci prepojení energiou, ktorá tvorí svety (volá sa na L). 

 

Pozitívne nás prelaďuje. Zvyšuje energetickú úroveň nášho vedomia, teda robí z nás lepších ľudí.

Aby som vás trošku naviedol, ak niekomu treba, ale nemusíte to čítať – rozviňte si svoje významy, ja to vnímam takto:

Je mi to ľúto
Toto adresujem sebe. Čistím si tým rôzne nazbierané výčitky svedomia. Priznávam, čo som zanedbal a zároveň si jedným dychom odpúšťam. Oslovujem svoju dušu, anjela strážneho alebo Boha, že sa mu nevenujem toľko, koľko by som chcel. Neváhajte poslať tieto slová tam, kam sa vám žiada.

Prosím, odpusť mi
Tieto slová čistia moje vzťahy s inými. Spomínam na udalosti, keď som iným ublížil.

Ďakujem
Slovo širokého záberu, ktorým oceňujeme to, čo je, teda všetko.. ; ) Môžem, ale nemusím, oslovovať niekoho určitého podľa toho, čo prežívam.

Milujem (ťa)
Ja toto adresujem Životu, čo má u mňa veľmi široký význam. Stotožňujem sa tým s energiou lásky, ktorú vdychujem.

Môžeme pri tom myslieť na hocikoho. Všetky štyri slovné spojenia môžeme použiť na otvorenie cesty k jednému človeku. Môžeme ich smerovať k partnerovi alebo k inému tvorovi, ktorému sme ublížili. Hrajme sa s tým, je to dobrá sila, veľká sila dobra!

A niekedy takto:

Milujem
Nadväzujem kontakt a naberám silu, orientujem sa v smere podstatného.

Ľutujem
Priznávam momenty, z ktorých sa potrebujem poučiť a nechať ich odplynúť, nič si nevyčítať.

Prosím o odpustenie
Ošetrujem si vzťahy, pestujem pokoru.

Ďakujem
Otváram svoje srdce, naberám silu a spokojnosť. Prijímam, čo mi život prináša.

Celý proces vďaka silným vibráciám týchto slov očisťuje moje podvedomie a zároveň nastavuje moje vedomie smerom k bdelosti – kontaktu s prítomnosťou. Tak šup, na prechádzku a vnímame, aké pocity nám to dá. 


Pozrite, ako pekne to za oceánom spracovali s hudbou..
https://youtu.be/ac5SGwRPv0o 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *